8. joulukuuta 2014

Karvat pois!

Todettiin että nyt talvea vasten, jonka kaiken järjen mukaan pitäis olla jo täällä, vois klipata Jullenki ku eihän tollasta karvapalloa saa ikinä kuivumaan vähänkää rankemman treenin jälkeen. Meinas vähän jännittää tää touhu koska Jullea ei oo ikinä ennen klipattu, ja päätin myös että en ala ite sitä klippaamaan koska mullakaan ei siitä oo kokemusta, joten ois voinu olla aika mielenkiintonen kombo.

Päädyttiin tutun kanssa klippaamaan Jullelle ns. "irish clip", eli kaula paljaaksi ja karvat jäi päähän, jalkoihin sekä selkään ja takapuolelle. Ennen klippausta perusteellinen harjaus koska pesu ei ollu mahollista, taskut täyteen nameja ja asiaan! Julle käyttäyty oikeen näppärästi, vähän säpsähteli kun klipperillä vedettiin ihoa pitkin ensimmäisen kerran, sekä sillon ku ajettiin korvien takaa ja ryntäiltä. Mutta olin kyllä superylpee ponista, ootin paljon hirveämpää showta!

Tän jälkeen sitte ponille talliloimi selkään, siihen päälle sadeloimi ja pihalle. Kulutin edellisen aamun siihen että ajelin bussilla pitkin Oulua ja ostin muutaman loimen käytettynä, pari talliloimea sekä uuden ulkotoppiksen. Eipähän palele tänä talvena :)


Ennen klippausta

Harja laitettiin kiinni jotta se ois mahollisimman vähän edessä klippauksen aikana

Klippauksen jälkeen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti