16. lokakuuta 2014

Kuulumisia


Pari kuukautta jo takana uudessa tallissa ja pakko sanoa että ihan kiva vaihto oli vaikka ensin vähä jänskättiki! Talliporukka on tosi kiva, talli itessään on rauhallinen ja Julle on rauhottunu myös tosi paljo - turhat ryskämiset ja pelleilyt on jääny melkein kokonaan pois.

Niinku tuolla aikasemmin sanoinki nii tässä vois olla meidän mahdollisuus päästä valmentautuun - ja niin se on ollukki! Takana on nyt parin kuukauden ajalta kolme estevalmennusta ja kaks kenttävalmennusta. Äimärautiolla tosiaan järkätään junnuvalmennuksia Oulun Ratsastajiin kuuluville junnuille, ja mun onneks oon junnu vielä tän vuoden loppuun! Estejunnuja on pitäny Mari Yliniemi sekä Katja Juntunen, kenttää Susanne Orelma-Törmänen. Propsit heille ku jaksaa tätä munki kaahailevaa puttea katella, ollaan saatu tosi hyviä vinkkejä esteiden suhteen ja suoritukset paranee koko ajan! Kenttätreenien jälkeen on tuntunu jo siltä että voitais päästä ens kesänä starttaamaan eka harrasteluokka, eli nyt pitäis alottaa alueluvan hommaaminen.

Koulupuolella ollaan humputeltu itekseen, vaikka siinäki tarvittais kyllä valmennusta. Pitänee siis ilmoittautua myös junnukouluun ja kattoa että antaisko opiskelijabudjetti periksi sen verran että vois käydä kahdet tai kolmet treenit viikossa ;) Jokatapauksessa koulutuuppailuki alkaa vähitellen tuottaa tulosta, ja Julle alkaa olla oikeen näppärä pallero. Aluksi meinaa edelleen kikkailla omiaan, mutta lopussa kulkee yleensä jo tosi hyvin! Laukkaki on alkanu sujua, ollaan alettu vähitellen harjotella kootumpana laukkaamista ja esimerkiks laukkavoltteja ollaan pystytty tekemään jo aina välillä. Edisty siis on tullu, ja ihan reilusti. Mulla alkaaki tänään syysloma, joten ens viikolla treenit jatkuu!kuvat (c) Juho Viuhkola

1 kommentti:

  1. käy liittymässä lukiaksi. :)
    tosin mun blogi on vähän erilainen nykyjänsä. :D

    VastaaPoista