28. syyskuuta 2013

Syksyfiilistelyä


Huhhuh, tajusin tällä viikolla että viime kirjotuksesta on jo monta kuukautta. Nyt yritän taas parantaa tahtia ku ollaan palattu takas Ouluun! Kesä on ohi, täällä on kylmä ja syksynen ilma ja kouluki ehti alkaa jo kuukausi sitte. 

Jullen kans ollaan jatkettu treeniä vähän paremmalla menestyksellä kuin viime keväänä. Tällä hetkellä paras saavutus on se että laukka on parantunu tosi paljon - kentällä tää malttaa jo laukata tosi nätisti, ja myötääki ajoittain. Vielä ku muistais ite ratsastaa eikä vaan matkustella nii eiköhän se siitä! Muutamat hyppytreenitki ollaan ehitty tälle syksyä ottaa, ja hyppytyyliki Jullella paranee kokoajan. Tän päivän hyppelyistä tulee toivottavasti lähiaikoina kuvia :)

Julle & irtojuoksutuskaveri SiruVähän ehkä masensi lähteä Pudasjärveltä koska siellä pysty ottamaan rennosti kaiken kans -ei koulua, hyvät maastot höntsäilyyn Jullen kans jne. - mutta toisaalta täällä on paremmat treenimahdollisuudet ja kaikki kaverit (niin mulla kuin Jullellakin) on Oulussa. Tosi hyvä kesä on kuitenki takana vaikka vähä tylsäks meinaski välillä käydä, ja ei auta muuta ku toivoa että ens kesä ois yhtä kiva :) Nyt jatketaan höntsäilyä, harjotuksia ja fiilsitelyä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti