25. kesäkuuta 2013

Pikkujullen synttärit & 2v !


Tänään iski sellanen "karu todellisuus" päin kasvoja, että ensinnäki 12. päivä tuli täyteen kaks vuotta siitä ku Julle tuli mulle, ja että tämä samainen vajokkiponi täytti 21. päivä jo 8v! Ihan outoa ajatella että Julle on seisonu tuossa pihassa jo kaks vuotta, varsinki ku miettii niitä alkupään harjotuksia.. Tän kunniaksi saatte paljonpaljon kuvia kahden vuoden ajalta :) Suurinosa on varmasti näkyny täällä blogissa jossain vaiheessa. Mulla pitänee laittaa myös ennen-jälkeen-kuva (parin vuoden takaa) mun sormista ku sellasta on myös pari ihmistä kyselly... Eli tässä on kuva, sormet oli jo parantunu parin viikon verran, ja pitänee ehkä sanoa että ei ihan herkimmille.. Mutta nyt sitte vähän ilosempia kuvia ja muutama video :)

Ensitapaaminen


Satulan laittamisen harjottelua! -11

Ekoja maastolenkkejä, elokuu -11

Jyrkkäkoskella maastoilemassa ft. Noora ja Remu

Ekaa kertaa kotona !

Jäälissä, syksy 2012

Kesä 2012, Julle & Karska

Yritettiin herkistellä :( Kesäkuu 2013


Kesäkuu 2012

2012 syksy

2012 kesä, esteleiri Pudasjärvellä

Hietasaari, maaliskuu 2013

Jääli 2012

Eka pv meillä ! 12.6.2011 :)

2011 elokuu

2012 syksy

2012 tammikuu


Kesäkuu 2012

Ja kesäkuu 2013 !

Niinku tästä videosta näkee, nii selkäännousu ei ollu aina nii helppoo ku nykyään... Ja tässä vaiheessa pitänee sanoa että nykyäänki nousen korokkeelta aina ku mahdollista ;) Ja taas kerran pitää varmaan suositella laittamaan äänet pois jälkimmäisestä videosta :D
Ja lopuksi vanhoja ratsastusvideoita! Mulla harmittaa ku en saa facebookista pihalle videota missä on meidän ekoja laukkoja, ja koneella mulla ei sitä enää oo.. Mutta jokatapauksessa, tää postaus oli nyt sitte tässä :) Ihan ekojen päivien ja viikkojen kuvia ja videoita saattais löytyä myös muualta, mutta tähän hätään en sellasta nyt saa. Mutta toivottavasti tykkäsitte!

2 kommenttia:

  1. sonjaaa sulla on väärä vuosi nuissa toisessa ja kolmannessa kuvassa, eikö nuo olli '11 ku julppa tuli? :D ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho tosiaa :D iha ajatuksissani oon vissii kirjotellu näitä..

      Poista