1. helmikuuta 2013

Kauan odotettu paketti

Jee, Suomen ratsutarvikkeen paketti saapu kuukauden odotuksen jälkeen perille! Sain tosiaan serkultani joululahjaks lahjakortin Suomen ratsutarvikkeeseen, ja heti seuraavana päivänä pistin tilauksen menemään. Eilen paketti tuli perille, ja kaikki tavarat riimua ja kaviokoukkua lukuunottamatta oli paketissa :) Riimu ja kaviokoukku tulee toivonmukaan pian!

Elikkä, päätin tilata Jullelle vähä "normaalimman" värisiä harjoja, sen mukana tuli pelkkiä vaaleanpunasia harjoja, ja meneehän se hepan miehisyys vähemmästäki ;) Eli ruskea-valkonen pölyharja ja pehmeä harja.


Alan myöski olla tosi kyllästyny siihen ainaseen leipien taskussa kantamiseen ja paloitteluun, joten viimeset muutamat eurot kulutin heppanameihin! Mutta voitte vaan kuvitella mun järkytyksen, en vilkassu sen tarkemmin näitten heppanamien esittelyä ja oletin että siletä tulee sellanen perus 200g pussi.. No, ei tullut, vaan paketissa naputti 750g pussi! Ei se ehkä taskuun mahu, mutta ainakin on mitä syöttää.


Tulevaisuutta ajatellen tulin ostaneeksi myös kuminauhoja. Pussissa on 500 kuminauhaa, ja näyttäs olevan sen verran vahvoja että saan omat hiukset myös kiinni :)

Mukaan lähti myös uus riimunnaru, koska Jullen nykynen naru on nähny parhaimmat päivänsä. Tilasin tosiaan myös tähän naruun sopivan riimun, koska Jullen nahkariimuki alkaa olla aika heikossa kunnossa, mutta se ei ehtiny vielä tähän pakettiin.
Ja piti tietennki ajatella vähän myös itseä, ja talvea varten tilasin KL :län fleecehupparin ja nahkaset kolmisormikinttaat :) Molemmat on tosi lämpimiä, ja toivon mukaan en palellu kovimmilla pakkasilla! Fleecehuppari oli vähän liian iso, mutta en jaksanu alkaa vaihtamaan sitä koska veikkaisin että kokoa pienempi saattais olla jo liian pieni, ja tuossakaan et muuta vikaa ollu ku se että hihat on liian pitkät. Eli näillä mennään tämä talvi!


Meillä on ollu taas vähän ongelmia Jullen kans mm. heinien ja "miten-kuljetaan-maneesissa" kanssa.. Mutta nyt on alkanu tämä ongelmavyyhti selviämään, heinäongelma on ratkastu kokonaan, ja tänään keksin että miten Jullen saa taas rauhottumaan maneesissa :) Päätin sen kans alottaa melkein kokonaan alusta, eli käyntityöskentelyä niin paljon että se kuuntelee ja kulkee pyöreänä. Sen jälkeen vasta ravia, ja jos meinaa kaahata nii seis ja peruutusta. Toimi ainaki tänään hyvin, ja Julle maltto kulkea ravissa oikee kivasti! Eli eiköhän tää tästä vähitellen, toivotaan parasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti