17. tammikuuta 2013

Pakkaspäivän koulutuuppailu


Illalla pakkasmittarissa napotti se -20 astetta ja maneesissaki pakkasta oli -15, mutta sain värvättyä mun talliorjiksi Emman ja Nooran, eli nyt tulee lopultaki uutta kuvamateriaalia! Nämä talliurponi myös nimesivät mun hevosen uudelleen Kauhapertiksi, joka suorastaan kauhoo maata jne.. Mutta jokatapauksessa, Noora piti mulle jonkunäkösen tunnin, ja Julle ei oo pitkiin aikoihin menny näin hyvin! Vähä meinas kaahailla välillä, mutta muuten kulki oikeen näppärästi ja lopuksi kuunteli ihan hyvin istuntaaki. Pitää toivoa että tää ois semmone sivun käämtäminen, että alkais mennä vaan paremmin ja paremmin eikä tulis takapakkia niin paljo mitä tänä syksynä on tullu.

Ja niinku kuvista näkee, Julle ei oo enää niin luuranko mitä kuukausi sitte, vaa on saanu ihan reilusti jo massaa, ja lihaksetki on vähitellen alkanu tulemaan takaisin.

Emman toisesta kamerasta loppu akku, joten videoita ei oo tällä kertaa luvassa. Se on oikeestaan tosi harmi, koska Julle ei oo varmaan laukannu (ja ylipäätään kulkenu..) näin hyvin pitkiin aikoihin! Laukka pyöri tosi hyvin, laukattiin pelkästään ympyröillä ja varsinki vasempaan kierrokseen kulki tosi kivasti. Ympyrän "avonaiset" sivut on vielä vähän hankalia, niillä meinaa painaa ympyrältä ulos, mutta sillon ku Julle maltto kuunnella kunnolla ja laukkas rauhassa, nii pyöreys löyty jo laukassakin.
 Kuvat ei oikeen anna hyvää kuvaa tästä kerrasta, mutta voin sanoa että kanto ittesä tosi hyvin ku miettii että lihaksia ei oo paljo ollenkaa, ja oli tosi kevyt suusta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti