9. lokakuuta 2012

Parin viikon takaiset koulutuuppailut

Taas ollu kuukausi kirjottelulla väliä, mutta nyt sain pitkästä aikaa kuvia, nii jaksaa sitte kirjotellakki! En oikeen jaksa tehdä mitään postauksia ilman kuvia, ja onhan ne loppujenlopuks aika tylsiäki jos on vaa pelkkää kirjottelua. Mutta yritän nyt tästä lähtien saada ees kerran parissa viikossa kirjoteltua kuulumisia :) Tän postauksen kuvat (c) Mira Lauriala.

Kuvakulmat on kuvissa vähän niin ja näin, mutta eiköhän niistä saa selvää!

Eli oon ite päässy lopultaki treenaamaan Jullella vähän paremmin, solisluu on täysin luutunu, ollaan hypätty muutaman kerran ja tän kuun lopussa mennään luultavasti koulukisoihin Haukiputaalle! Jullen ekat koulukisat, että saas nähä kuinka se pelkää kouluaitoja..
Mutta kuitenki, Julle on alkanu viime aikoina kulkemaan jo tosi hyvin, ja ollaan yritetty saaha sille lisää lihasta etenki selkään, ku sillä tipahti lihakset lähes kokonaan pois sillon parin kuukauden loman aikana. Nyt muutamassa viikossa on jo massaa tullu jonku verran, ja jospa tuota suurta maahaki saatais tiputettua nyt syksyn aikana! Varsinki ravissa Julle myötää jo tosi hyvin, ja pari viikkoa sitte se myötäs ekaa kertaa ikinä käynnissä! Voitte vaan kuvitella kuinka ilonen olin :) Laukkaki pyörii kokoajan paremmin ja paremmin - onhan se vielä aika vauhikasta ja ei Julle taivu (varsinkaa vasemmassa kierroksessa) ympyröille kovin hyvin, mutta yrittää kuitenki aina parhaansa ja laukka on esim. kesästä parantunu huomattavasti. Yrittää Julle myös myödätä aina välillä laukassa, mutta meinaa keikata aina etupainoseksi ja sen jälkeen kompastua omiin jalkoihin, että ollaan nyt tässä vaan yritetty taivutella ympyröille ja saada sitä laukkaa pyörimään paremmin.


Jullella on myös käyny yks Nadja ratsastamassa muutaman kerran, ja Julle on kulkenu ihan kivasti. Ootin vähä semmosta tahtojen taistelua minkä Julle meinaa saada aina aluksi aikaan, mutta jo toisella kerralla oli kuulemma menny tosi hyvin :) Että siitä se sitte lähtee!
Huomenna saatetaan saada sovitukseen koulupenkki, ja jos se on sopiva nii saattaa olla että estesatula vaihtuu koulusatulaan! Mulle se kelpaa oikeen hyvin - oon pahemman luokan koulutuuppari ja välillä on ärsyttäny tuuppailla tuolla estesatulalla ku tuntuu että ei saa pohkeita oikeille kohdille. Mutta toivotaan parasta että saisin tuon koulusatulan. Esteitten hyppely jäis varmaan melkeen kokonaan sitte pois, mutta minua ei toisaalta haittaa yhtää ku oon muutenki nii laiska rakenteleen esteitä kentälle.. Oishan se hyvää vaihtelua ja hevonen tykkää, mutta eiköhän sitä aina sillon tällön saa vaikka satulaa lainaan jos haluaa hypätä! Mutta satulasta sitte pistän kuvia jos se meille jää, että sitä odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti