16. heinäkuuta 2012

Treeniä ja uus romaani!

Viikonloppu on ohitte ja viikko piti alottaa tietenki rankalla koulureenillä! Tai melkeen ainaki, yritin kaikkeni että saisin Jullen kulkemaan oikeinpäin kuvausta varten, ja arvatkaa vaan montako hyvää kuvaa mun isoveli sai... Mutta noo, en voi odottaakkaa enempää kun pyydetään kuvaamaan puhelimella, ja kuvaajana on henkilö joka ei oo ikinä kuvannu ratsastusta! Että ihan hyvin se siihen nähden meni ;) Harmi vaan että puhelin ei suostunu ottamaan videoita, sillä niitä ois ollu kiva lisätä tänne pitkästä aikaa.


Mutta ratsastus sinänsä meni ihan hyvin, Jullella oli ihan älyttömästi virtaa, mutta kuunteli silti oikeen kivasti ja sitä oli ilo ratsastaa! Alko heti myötäämään niskasta ku muistin ite pitää pohkeet lähellä ja pehmeän käden. Ei oo oikeestaan pitkiin aikoihin menny noin hyvin.

Ratsastajalla vissiin kutitti?


Nyt illalla sain lopussaki käsiini paketin jonka tilasin Viljar shopista. Paketti sisälsi Nexgen Half Padin, jonka tilasin vajaa viikko sitte. Jullen nykyinen satula on tosiaan hieman liian leveä, joten päädyin tilaamaan sen ah-niin-kehutun lampaankarvaromaanin sijasta tuollaisen erilaisen romaanin. Oon tosi epäileväinen kaikkea kohtaan, mutta toi oli oikeasti tosi hyvä! Hevonen liikku paljon ilmavammin eteenpäin, ja itse sain pohkeet lähemmäs kylkiä. Mulla ei oikeastaan oo tuosta muuta pahaa sanottavaa kuin se, että meinasi liukua hieman taaksepäin.Huomenna sitte ois luvassa esteitä, ja keskiviikkona tuommonen kevyempi maastolenkki, ja sitte Jullelle koittaa taas muutaman päivän vapaa koska ite lähen Kokkola Cupiin, eli futisturnaukseen.. Ja kohta onki muutto eessä :) Ootan innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti