11. heinäkuuta 2012

Kesäfiilistelyy

...Tai sitte ei. Pohjoseenki saapu lopulta kesä, eli +30 asteen helteet ja pirusti ötököitä. Syy miksi en tykkää kesästä yhtään! Treenaamisesta ei tuu mitään koska on niin kuuma, ja ku helle vähän helpottaa niin paarmat ja hyttyset vaan lisääntyy, mikä tekee sen että hevonen keskittyy enemmän niihin entä siihen työntekoon.. Ja käyntimaastoilun voi jättää kokonaan pois.

Mutta hyi, oonpa negatiivinen tähän aikaan yöstä.. Ollaan me nyt Jullen kans jotain saatu aikaan, nimittäin tänään tais olla eka päivä ku mentiin vasempaan kierrokseen laukkaympyröitä ilman että nakkas ristilaukalle kertaakaan! :) Oon niin ylpeä Jullesta, sillä on viimeaikoina parantunu tasapaino ihan selvästi, ja lihaksia tulee lisää.


 Ja karu totuus on myös se, että alle neljän viikon (!!) päästä meillä molemmilla on muutto edessä. Meistä tulee hurrrjia kaupunkilaisia, ja Jullen kans päästään reenaamaan oikeen kunnolla! Jullelle saatiin tosiaan tallipaikka Jäälistä, ihan Jäälintallin läheltä. Kivalta vaikuttava pikkutalli johon me sovitaan tän hölmöpallon kans oikeen hyvin! Ja koska toi ratsastuskoulu on ihan vieressä, niin päästään myös sillontällön käymään tunneilla, mikä on tosi hyvä juttu kehittymistä ajatellen! :)Huomenna olis tarkotuksena olla ahkera ja roudata estekamppeita pellolle, että päästäis vähän hyppäämään! Saatiin tosiaan ratsastuskäyttöön tuommonen ihan hyvässä kunnossa oleva pelto, jossa on oikeastaan ainu vika se että se viettää alaspäin. Ihan hyvin Julle sen alamäen selvittää niin ravissa kuin laukassakin, mutta onhan se vähän huonompi siihen verrattuna, että oltaisiin tasaisella kokoajan. Mutta parempaakaan ei tällä hetkellä ole, että siihen on tyytyminen. Mutta kuukauden päästä päästään jo kentälle! :)


Blogin ulkoasu muuttuu luultavasti ihan lähiaikoina, ja toivonmukaan parempaan suuntaan! Yritän saada vielä uuden bannerin, ja toivon mukaan myös uutta taustakuvaa. Oon vaan ite niin käsi näiden kuvien, bannerien ja taustojen kanssa, ettei mitään järkeä! Mutta onneksi on avuliaita ihmisiä, jotka suostuu tekemään mm. bannereita ihan ilman palkkaa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti