5. heinäkuuta 2012

Hööksin tuliaiset

Heti alkuun pyydän anteeksi koska nää kuvat on todella hirveälaatusia. Vois oikeasti panostaa ja tuhlata rahat seuraavaksi siihen kameraan ettei tarvis näpsiä kuvia puhelimella... Mutta lupaus on lupaus, ja tässä nää nyt sitte tulee :) En tosiaan tullu ostaneeksi paljo mitään, ihan vaan tommosia perusjuttuja mitä tarvihen. Seuraavana hankintalistalla olis romaani ja jännesuojat.

Kaviorasvaa varten piti ostaa sivellin & purkki -yhdistelmä

Eikä mulla myöskään tarvi enää repiä jouhia piikkisualla!

Päädtin ostamaan myös mustan pörröriimun... Jonka ostamisessa ei oikeastaan ollu mitään järkeä, koska  nää full-koon päitet menee Jullelle just ja just päähän, eikä edes näytä kovin hyvältä sillä :D

Ja satulasaippua&sieni !Tänään käytiin vetämässä Jullen kans jonkunäköstä koulurääkkiä pellolla. Saatiin käyttöön nyt rehujen teon jälkeen tollanen tosi hyvä, tasanen pelto, joka on kaiken hyvän lisäks sopivan isoki! Oli kiva päästä harjottelemaan mm. laukkaa oikeen kunnolla. Ja tänään laukka oliki jotain sellasta että oisin voinu itkeä ilosta. Vasempaan kierrokseen meni tosi rauhallisesti suoralla, mutta mutkiin ei vielä taipunu. Oikea kierros oli puolestaan tosi hienoa - laukka pysy rauhallisena, kolmitahtisena ja ylipäätään TAHDIKKAANA koko ajan, ja saatiin laukattua ympyröitäki ilman että nakkasi ristilaukalle tai että laukka meni nelitahtiseksi :) Julle myös kulki tosi kivasti omalla moottorilla laukkojen jälkeen.

Huomenna ois sitte vuorossa lisää laukkatyöskentelyä, ja sitte Julle saaki parin päivän loman koska ite lähen Jyrkkä Rock festareille! Palaillaan sitte maanantaina :)

3 kommenttia:

 1. Mukava ulkoasu tässä sinun blogissasi!(: liityin lukijaksi.
  Viitsisitkö käydä vilkaisemassa
  ja lukijaksi saa liittyä jos kiinnostaa!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://jennanhevosharrastus.blogspot.fi/
   piilotti äsken jotenkin blogin linkin, joten tuossa se on!

   Poista
  2. Kiitos! :) Liityin sun blogin lukijaksi, vaikuttaa tosi mukavalta blogilta.

   Poista