4. heinäkuuta 2012

Pohjosessa taas

Tänään tuli istuttua semmoset 4,5h junassa, sillä mun "etelänloma" on nyt ohi ja oli aika palata takasin Pudasjärvelle. Julle oli saanu kasvatettua mahaa kahessa viikossa sen verran että oikee masenti kattoa sitä, vaa eiköhä se tästä taas laihu kuhan pääsen liikuttamaan säännöllisesti :) Oon saattanu sanoakki aikasemmin, mutta tuossa viikko-pari sitte varmistu että lähen opiskelemaan Ouluun, joten Julle lähtee mukaan. On ollu armotonta tallin ettimistä tässä viimeaikoina, ja muutamaa tallia pitäis käydä kattomassaki. Toivotaan parasta!



Tänään oli ohjelmassa vähän rennompaa köpöttelyä, palauteltiin vähä mieleen lomantakasia juttuja. Muutama siirtyminen, väistö ja laukannosto. Laukannostot tein käynnistä, ja meni tosi hienosti! Laukka oli taas vähän semmosta huteraa, mutta varsinki vasemmalle (joka on kaiken hyvän lisäksi vielä se huonompi kierros!) nosti laukat hienosti ilman kiitoravipätkiä :) Että ihan kivasti meni. Lopuksi piti sitte puunata Julle ihan kunnolla, ku se on elelly vähän tuommosta villihevosen elämää nämä pari viikkoa.



Pakko muuten mainostaa vielä että Dr. Repel on maailman parasta hyönteismyrkkyä! Meillä ei oo hevosta syöty juuri ollenkaa, ja tuon teho tosiaan kestää ainaki sen pari viikkoa. Ja se elinikäisen teuraskiellon merkintäki otetaan pois, että ei tarvi sitäkää enää miettiä :) Äkänen myrkkyhän tuo on, mutta eipä tunnu muut myrkyt tehoavan.

Ja nyt lupaan ja vannon että kuvaan huomenna mun hööksin ostokset! Ei ollu mitenkään hirveesti tuota rahaa käytettävänä, mutta kyllähän tuolta kaiken tarpeellisen sai ostettua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti