21. kesäkuuta 2012

Esteleirin kuvapostaus vol. 1

Videoita en oo vielä vastaanottanu, mutta päätin koota osan enemmän tai vähemmän edustavista kuvista samaan postaukseen! Toisen tekasen vielä huomenna, kunhan saan loputki kuvat koneelle :) Toi esteleiri oli kyllä tosi mahtava kokemus, ja nyt voin sitte sanoa että Julle hyppää ainaki sen 60cm ratana. Tänään oli nimittäin leirikisat ja me oltiin 60cm "luokassa", että eiköhän sen vois melkeen laskea ;)

Itte lähen maanantaina etelään vähän päälle viikoksi, että Julle pääsee laitumella läskistymään entisestään. Nyt se on jo ihan sutjakassa kunnossa, ja en voi sanoin kuvailla kuinka mulla harmittaa lähteä nyt ku hevonen on alkanu kulkemaan! Kunhan elokuussa tulee muutto Ouluun, nii pakko yrittää päästä edes joihinkin valmennuksiin, että voitais kehittyä vielä eteenpäin :) Osassa kuvista mulla on muuten aivan järkyttävä tuoli-istunta josta syytän osittain tuota estesatulaa (vetää jalkoja eteenpäin, ja estejalustimetki vielä), mutta älkää antako sen häiritä.

Viime postauksen kuvat (c) Emma-Lotta Vikström, ja tämän postauksen kuvat (c) Noora Kyngäs !
Ja pakko lisätä näin loppuun vielä kuva missä näkyy tuota meidän kehittymistä edes vähän. Julle on ollu meillä nyt vähän päälle vuoden, joista ratsastusta on ollut 8kk. Julle tuli meille kesäkuussa, ja selkään pääsin ensimmäistä kertaa heinäkuun alussa. Syksyllä tipuin Jullen selästä ja jouduin kolmen kuukauden pakkolomalle koska vasemman käden sormet kärsi lihasvaurioita ja oli muutenki aika järkyttävän näköset.. Mutta tässä sitä ollaan! Ja vielä on kehittymisvaraa paljonki :).

2 kommenttia: