20. kesäkuuta 2012

Esteleiri ja rakennekuvia

Ollaan oltu Jullen kans nyt esteleirillä. Maanantaiaamuna tultiin, ja huomenna on viimenen päivä. Tää neljä päivää on hurahtanu tosi nopiasti, ja on kyllä ollu tosi hauskaa! Ikuisena pessimistinä olin ihan varma että me ei vaan pärjätä tällä leirillä Jullen kans, mutta kaikki tunnit on menny iteasiassa aika hyvin!

Matka tallille meni tosi hyvin. Julle meni reippaasti koppiin, eikä ois iteasiassa halunnu tulla ulos sieltä.. En oo koskaa ennen nähny hevosta joka tykkäis noin paljo matkustelusta!
Eka tunti ei menny kovin häävisti, maneesin pohja oli paljo raskaampi kotikenttään verrattuna, jonka takia Julle humputteli menemään tosi etupainosena. Kertaalleen ehittiin kaatuakki.. Ei onneksi käyny pahemmin, molemmat selvisi säikähyksellä ja jatkettiin tuntia. Iltapäivällä päästiin näyttämään ratsastuksenopettajalle että pienet ristikot ei tunnu missään, vaa pitää olla isompaa estettä. Oikee näppärästi Julle ravasi ristikoitten yli, vissiin aatteli että mitästä turhia hyppäämään...Tiistaina mentiin laukkapuomeja ja innaria. Verkassa tuntu että hevonen on lopultaki oppinu laukkaamaan, ku saatiin laukattua jopa kaks ympyrää ilman että laukka heitti kertaakaa nelitahtiseksi! Olin tosi ylpeä Jullesta, ja iha syystäki. Innari oliki sitte vähä vaikiampi ku Julle ei ensin tajunnu että mitä sillä ois pitäny tehä, vaa seki alko sitte sujumaan parin kerran jälkeen.
Iltapäivällä mentiin ensin laukkapuomeilla laukan lyhentämistä, mutta multa ja Jullelta vaadittiin enemmänki sitä että se meni rauhassa ja tasasesti. Loppua kohti parani, ja meni molempiin suuntiin hyvin! Hypättiin lopuksi vielä jumppasarjaa, ja näki kyllä että sitä ollaan kotona harjoteltu ku meni ihan tuosta vaan.
Otettii vielä iltapäivällä parin kaverin kans Jullesta rakennekuvia! Tuli tosi hienoja, ja kyllä niitä kattoessa piti todeta että on mulla komia heppa :) Tänään meillä oli eka estetunti ja sitte toisella tunnilla oltais hypätty maastoesteitä, vaa se loppujenlopuksi muuttuki koulutunniksi.. Ei kyllä toisaalta haittaa yhtään, oon ite hirvee koulutuuppari! Noista tunneista sain kuvia ja videoita, ja niitä sitte pistän tänne sitä mukaan ku kaveri(t) niitä lähettää :)2 kommenttia: