10. kesäkuuta 2012

Ny rillataan!

Oon ollu harvinaisen vauhikkaana tänään - Jullen kans käytiin vähä revittelemässä maastossa, ja sitte vielä aloin grillaamaan vanhempien kans. Mulla oli tarkotus ottaa kuvia tuosta grillaamisesta koska kaikki näytti nii hyvältä, mut ehittiin syödä kaikki muu paitti mun paahtoleivät.. mistäköhän johtuu
Mutta Jullen kans meni maastoilu ihan putkeen, jos ei lasketa sitä että meitä juoksi taas vastaan poro.. Nyt Julle ei tosin pyörähtäny ympäri ja lähteny kotia päin, vaan pysähty paikalleen eikä varmasti liikkunu mihinkään suuntaan! Oli aika karu tunne, ku hevosen sydämmenlyönnit tunsi sinne selkään asti. Kaiken hyvän lisäksi kys. poro oli ollu meillä talven, joten se tietenki tunsi hevosen, josta syystä se vaan jatko kohti juoksemista! Onneksi se sentään huomas 10m päässä että ei perhana, siellähän onki ihminen ja lähti hirveetä vauhtia pakoon. Jos tuota kommellusta ei lasketa, nii reissu meni oikeen hyvin! Saatiin pitkästä aikaa otettua kunnon laukkapätkäki.
Ens viikolle päätin tehdä ihan kunnon "lukujärjestyksen", että ei tuu sitä ongelmaa etten tiiä että mitä tekis.. Ei olla hypätty Jullen kans pitkiin aikoihin, joten puomella alotetaan huomenna! :)


masterchef Asko vahtii grilliä!
2 kommenttia: