9. kesäkuuta 2012

Oikeen hävettää että oon ollu näin laiska kirjottamaan - taas kuukausi edellisestä tekstistä.. Mutta en oo saanu kuvaajaa mistää, nii se on yks syy siihen että kirjottelu on vähä jääny. Enkä oo saanu mitää aikaseksi ku tiiän ettei oo kuvia tänne tekstin sekaan! Ja sen lisäksi jo pelkästään tämä kesäkuun alku on ollu melkosta hulabaloota. Yritän parataa tapani ja kirjottaa useammin :)

Julle ei oikee arvostanu ku toi meiän pikkukoira söi sen leivän..

Mutta jokatapauksessa, Julle on menny viime aikoina tosi paljo eteenpäin! Myötää jo ihan kivasti ravissa, ja selkäki nousee aina muutaman metrin ajaksi. Sitte paketti leviää vähäks aikaa käsiin, koska ei Jullella vielä oo tarpeeksi lihaksia siihen että se jaksais kantaa itteään pitempiä aikoja. Väistöt onnistuu jo kivasti molempiin suuntiin, ja tänään harjoteltiin jo vähä raviväistöjä! Oikeelle väisti ravissaki jo muutaman askeleen, mutta vasemmalle (mikä on Jullelle muutenki vaikeampi suunta väistää) ei suostunu ottamaan ravissa yhtään askelta. Mutta eiköhän seki ala paranemaan kunhan treenataan enemmän.
Laukka onki sitte ihan eri asia, nostot onnistuu hyvin, mutta Julle ei jaksa vielä mennä rauhallista laukkaa melkeen ollenkaa. Nelitahtisuus on jääny jo melkein kokonaan pois, mutta vauhti on vielä sellasta että ei taivuttais ratsastuskentän kulmiin mitenkää päin. Mutta laukka paranee vaan laukkaamalla, eikö se niin oo? :) Ja kyllä Julle osaa aina välillä esittää ihan rauhallistaki laukkaa, varsinki sitte ku tasapaino on ees jotenki hallinnassa.
Mutta yritän tosiaan kirjotella nyt vähän useammin, 18.-21. saatetaan olla Jullen kans leirillä, joten eiköhän viimestään sillon tuu jotain päivitystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti