5. toukokuuta 2012

Huhu, viime kirjottelusta on jo melkein kuukausi, mutta en tosiaan oo saanu mitään aikaseks ku kamera on tosiaan edelleen rikki ja on vähän tylsää varmasti lukea sellasia tekstejä missä ei oo yhtään kuvaa. Mutta puhelimen sain sentään korjauksesta, joten sillä otin sitte nyt muutaman tosi laadukkaan kuvan. Ens viikonloppuna tulee toivonmukaan kaveri kuvaileen :)

Viime aikoina oon työstäny Jullen kans väistöjä, ja vihdoinki ne alkaa sujua molempiin suuntiin! Vähän turhan jyrkästi menee väistöt, mutta vähitellen pystyn enemmän ja enemmän hallitsemaan sitä väistön jyrkkyyttä ja tempoa. Vähitellen pitäis sitte alkaa harjottelemaan ravissaki samaa. Avoja ollaan myös harjoteltu viime aikoina, ja neki alkaa ihan kivasti sujumaan. Raippa on ollu kyllä suuri apu siihen et takapää tulee mukana eikä hevonen vaan asetu jompaankumpaan suuntaan.


Tänään saatiin myös viimeset hokit irti! Tiet on ja sulat ja kentällekki päästään toivonmukaan kohta kuhan se kuivuu, niin mitästä turhaan pitämään hokkeja jaloissa. Kengittäjäkin tulee toivonmukaan parin viikon päästä niin saadaan hepalle kesäkengät alle.

Kenttä oli tosiaan jo lopputalvesta ihan kivassa kunnossa, mutta nyt ku lumet suli nii se vesitty ihan kokonaan. Ja ku taivaalta tulee melkee kerranpäivässä vettä, räntää ja lunta nii ei se siitä kovin äkkiä kuivukkaa.. Mutta jospa tässä tämän kuun aikana pääsis reenaamaan sinnekki!

Ei tämä pienenpieni kenttä tosiaan missää parhaimmassa kunnossa vielä oo..

Mutta ei siinä, jospa tämä kesä kohta tulis! Kesäkuun alussa meitä kutsuu Kankaanpää, että siellä toivonmukaan ainaki on lämmintä. Yritän sitte parhaani mukaan kirjotella postauksia sieltä käsin, vaikka kuvia en varaman kovin hirviänä saakkaan.

Ja Jullea odottaa melko varmasti huomenna jonkinnäköset estetehtävät, saapa nähä miten ne menee! Yritän parhaani mukaan saada videota/kuvia. Huomenna sitte näkee että miten ponista löytyy ponnua :)

Maailman laadukkain kuva, mutta piehtarointikuvia on vaan niin kiva pistää tänne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti