25. heinäkuuta 2012

6 viikon pakkoloma

Jees, palauduin Kokkolasta sunnuntaina, ja heti maanantaina päädyin tippumaan(/heittäytymään...) Jullen selästä niinki pahasti että solisluu meni poikki. Ainoastaan tällaset vähän blondimmat lähtee monen päivän vapaiden jälkeen hevosella ilman satulaa maastoon ja kävelee pitkillä ohjilla vaikka hevonen onki säikkyny jo muutaman kerran, eikö vaan?

ignoratkaa naama, en jaksanu alkaa rajaamaan :d
Siis tosiaan, juttuhan meni niin että annoin pitkät ohjat ja kävelin loppukäyntejä, kun Julle säikähti jotain ja pyörähti ympäri. Vähän aikaa siinä sinnittelin kyljellä, mutta sitte päätin hypätä alas ku tajusin että edessä tulee tiukkoja mutkia, kivikkoisia ojia ja hevosella ei oo aikomustakaa pysähtyä niin kauan ku minä siellä selässä roikun niinki pelottavana... Siispä syöksyin alas, sain kaviosta, kävelin puol kilsaa kotiin (Julle puolestaan oli juossu 10m päähän syömään) ja lähettiin äidin kans käymään terveyskeskuksessa. Seuraavana päivänä kävin röntgenissä, ja poikkihan toi solisluu oli! Nyt sitte 3 viikkoa käsi kantositeessä ja 6 viikon ratsastustauko. 6-9 viikkoa ja tän pitäis olla kokonaan luutunu :) Sitte päästään taas tositoimiin! Onneksi mulla on pari kaveria jotka voi Jullea treenata selästä, kun taas ite varmaa keskityn maastakäsittelyyn. Mutta eihän sitä koskaan tiiä vaikka se tekis hyvääki!

Ja asiasta keppihevoseen, sain muutaman esteleirin aikasen videon käsiini :) Aikalailla pelkkää laukkaa, ja YRITIN yhistää kaiken yheksi videoksi, vaa arvatkaapa kaks kertaa että suostuku blogpost julkasemaan sony vegasilla tehtyä videota... eipä tietenkään. Ja laittakaa ihan suosiolla äänet pois, tai älkää välittäkö mittarihevosjutuista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti