11. toukokuuta 2014

Kevään kuulumiset

Viime postauksesta on kulunu jo se puoli vuotta (!), mutta kun kuvia ei vaan oo nii ei sitä mitään kehtaa kirjottaakkaan. Lisäyksenä vielä se että mun elämässä on tapahtunu aika paljonki, ja oon keskittyny viime aikoina vähän liikaa tietokonepeleihin.

Estevalkan jälkeistä verkkaa (c) Anni Lankinen

Jullen kans ollaan ehkä lopultaki vähän edistytty edes johonkin suuntaan! Ollaan käyty muutaman kerran tunneilla, ja estevalmennuksissaki ollaan tänä keväänä käyty pari kertaa, viimeisimpänä kertana viime perjantaina. Julle on alkanu kulkemaan jo paremmin, ja varsinki laukka on kehittyny ja rauhottunu tosi paljon. Vastapainona mun oma istunta on sitte menny vaan huonompaan ja huonompaan suuntaan, esimerkkinä se että mulla on nykyään ihan jäätävä könötys ku ratsastan. Mutta ei siihen auta oikeen muu ku se että muistaa aina ite korjata sitä istuntaa, varsinki nyt ku tunneilla ei oo tullu oikeen käytyä.

Tällä hetkellä viedään viimesiä päiviä Oulussa, ja sitte siirrytään taas pariksi kuukaudeksi pudasjärvelle. Eli seuraavat pari kk menee enemmän tai vähemmän höntsäillessä. Toki jos saan kuskin, niin olishan se kiva käydä vaikka joissain pikkukisoissa :) Sen näkee sitte!

Ekaa kertaa merellä tänä vuonna, päästiin ottamaan rantalaukkojaki!

Aikasemmin keväällä järkättyä irtohypytystä, (c) Helena Järvelaid


90cm, (c) Helena Järvelaid


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti