3. kesäkuuta 2013

Kisapäivän postaus!

Nonih, nyt saatte vihdoin ja viimein kuulla meidän kisapäivästä! Ukkonen pilas meidän meripostauksen teon ja matkustettiin Jullen kans eilen jo Pudasjärvelle lomaileen, eli se saa odottaa elokuun alkuun asti.

Mutta tosiaan, 26.5. oltiin Jullen kans Ylirannalla seuraestekisoissa. Lähdettiin matkaan 7:30 Hietasaaresta, samalla kyydillä lähti myös Marika ja Jullen duudsonikaveri Kurttuna. Pojat meni hyvin koppiin ja matkusti kiltisti koko matkan. Kisat alko klo 10, ja perillä oltiinki hyvissä ajoin!

Eka luokka meille oli ristikkoluokka tyyliarvostelulla. Verryttely oli tosi mielenkiintonen, Julle kävi tosi kuumana eikä meinannu pysyä lapasessa. Vähän jännitti että mitä siitä tulee, Julle kuitenki hyppäs verkassa hyvin ja imi esteelle, mutta tosiaan hallinta oli hieman hakusessa... Mutta ku päästiin radalle, nii Julle ryhdistäyty ja oli tosi kiva! Lähes kaikille esteille sain tehtyä hyvät tiet, ja laukkaki pyöri varsinki oikeaan kierrokseen tosi hyvin. Julle myös vaihto ite laukat, joka yllätti positiivisesti. Ainut mikä jäi itselle vähän hampaankoloon niin 5. esteelle tuli tosi huono tie (ULKOAVUT!!), ja askeleet olisin voinu kattoa paremmin varsinki vikalle esteelle. Oli kuitenki ihan hyvä alotus ku ei oltu pitkiin aikoihin oltu kisoissa. Ristikkoluokasta tuloksena siis 29,5p, sijoitus 8/11.


Seuraavaksi hypättiin 60cm luokka. Verkassa Julle tuntu paljon paremmalta, vaikka vauhtia oli edelleen aika paljon. Rata meni taas paremmin kuin verkka, kaipa Julle on esiintyjäluonne ku se tuntuu tajuavan että nyt ollaan muitten edessä, ei kestä pelleillä.. Lähdössä Julle meinas vähän lähteä lapasesta, mutta ekan esteen jälkeen sain sen takas ohjan ja pohkeen väliin. Toisella esteellä (violetti okseri, oli vissiin hurrrjan pelottava) tunsin kuitenkin että kohta kieltää, joten tuuppasin pohkeella. Vissiin monotin liian lujaa, sillä Julle hyppäs suoraan esteen sekaan. Loppurata meni kuitenkin paljon paremmin, vaika kolmannelle esteelle teinkin tosi huonon tien. Tästä radasta jäi itselle ihan hyvä fiilis, pari huonoa tietä tuli tehtyä ja meinasin unohtaa radan viidennen esteen jälkeen, mutta jatkettiin kuitenkin kunnialla perusradan loppuun. 60cm luokasta tuloksena 4vp perusradalta, sijoitus 13/18.


Eli jospa tästä nyt alkaa sitte meidän "kilpaura"! Mitään suurempia tavoitteita meillä ei  todellakaan oo, mutta semmonen pieni haave ois että päästäis vuoden-parin päästä Pudasjärven kenttäkisoihin, ihan vaan harrasteluokkaan. Että treeniä vaan, niin eiköhän tämä tästä! Vielä ku sais omaa istuntaa paremmaksi ja varsinki tuon jäätävän könötyksen pois mikä mulla tuolla esteitten välissä on, nii varmaan helpottais Julleaki.  Nyt kuitenki keskitytään enimmäkseen koulutuuppailuun ja maastoiluun täällä kotona, ja syksyllä luultavasti aloitetaan taas kunnon estetreenit kunhan saadaan estesatula alle ja parempi estekalusto käyttöön :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti