28. huhtikuuta 2013

Irtohypytystä

Oulussaki alkaa vähitellen olla kevät! Viime aikoina on ollu tosi hyvät kelit maastoilua varten, ja ollaan Jullen kans käytetty nää aurinkoiset kelit hyväksi ja maastoiltu ihan reilusti! Ollaan toki saatu muutaki aikaan, ja Julle on alkanu saamaan massaaki ihan reilusti.

Tänään oli sitte vuorossa irtohypytys. En oo Jullea päässy irtohypyttämään Alatallilla olon jälkeen, ja nyt sitte erään Kaisan kans päätettiin reippailla ja rakentaa meidän hevosille pikkunen irtohypytyskuja. Ei mitään ihmeempiä, alkuun innari jossa kolme pikkuestettä, sit yhen laukan väli ja pysty. Päätettiin hypyttää Jullea ja Palomaa samaan aikaan, että Jullella on joku jota voi seurata. Mutta ihan hyvin se hyppäs kyllä itekseenki, vaikka lopussa ei oliskaa touhu enää kiinnostanu niin paljo. Otin pari videota sitte ensimmäisistä hypyistä, loppua kohti parani kyllä selvästi ja Julle pomppaski 90cm pystyn oikeen näppärästi.Viime viikolla kävi myös klinikan ell. raspaamassa Jullen hampaat, joka tuli oikeen tarpeeseen. Jullen ratsastettavuus on tosiaan tässä puolen vuoden aikana huonontunu aika paljo, ja eläinlääkäri sanoki sitte että siellä suussa oli muutama sellanen piikki joka on ihan hyvin voinu vaikuttaa ratsastettavuuteen. Seuraavalla ratsastuskerralla tuliki kyllä huomattua että kyllä se erilaiselta tuntuu sieltä suusta, eli tarpeeseen tuli tuo raspaus!

Kesäkuun alussa lähdetään Jullen kans takas Pudasjärvelle viettämään kesää, mutta nyt nautitaan vielä näistä Oulun lämpimistä keleistä :) 

1 kommentti:

  1. Kiva blogi. :) Käyhän kattomassa duudsoni kaverinki kuulumiset. ;D

    VastaaPoista