1. joulukuuta 2012

Kuulumisia pitkästä aikaa

Päälle kuukausi taas kirjottelulla väliä, yritän nyt saada joulukuussa vähän enemmän kirjottelua aikaan, ku on muutto edessä, joulu ja kaikkea muuta kivaa! Päätin nyt tehä tämmösen yhteenvedon meidän kuukauden kuulumisista, vaikka kuvamateriaalia ei hirveästi olekkaa.


Eli mulla alko perjantaina koeviikko, ja olin varautunu siihen että NYT panostan kokeisiin ja että jää tallilla käyminen vähä vähemmälle. Noh, maanantaina kävin tallilla, ja Jullelle laukes ähky ratsastuslenkin jälkeen. Kellään ei ollu mitään tietoa että mistä se sen oli saanu, ja eläinlääkäriki kävi. No, eipä siinä, vietettiin kaverin kans yö tallilla ja tulin skipanneeksi psykologian kokeen seuraavana päivänä... Mutta ainaki Julle on nyt ok, yhtä pirteä ku ennenki :)

Ja huomenna on meidän muutto eessä! Julle muuttaa Jäälistä Hietasaareen, Ainon Tallille. En oo varmaan ollu ikinä näin onnellinen, ei tarvi enää miettiä että miten saan ajan jaettua hevoselle ja koululle, ku tallimatka lyhenee kolmasosaan entisestä! Jos vaikka itelläki kasvais kunto ku saan polkea yhteensä 8km päivässä.. :) Koitan huomenna saada jotain materiaalia meidän muutosta, ainu vaa että en oo saanu kameraan (vieläkään) uutta muistikorttia.. Yritän luottaa siihen että saan puhelimella ees jonkinnäköstä kuvaa.


Kesäfiilistelyä -12, Karska & Julle

2 kommenttia: