4. elokuuta 2012

Maastoesteitä

Rakenneltiin Karskan kans jo eilen illalla vähän esteitä, ja saatiin aikaan neljä 45-60cm estettä ja yks tosi pieni risukasa. Oli myös yks pieni hiekkamäki(/alashyppy) ja kaks ojaa. Yhteen esteen laitettiin horsmia pystyyn, joiden kans korkeutta taisi olla lähemmäs 80cm! Vähä meinas jännittää että miten Julle menee, koska ei olla tosiaan tällasia esteistä koskaa ennen hypätty, ja hyppäämisestä on muutenki ollu aika reilusti taukoa nyt.

Mattoeste, 45cm

Kastelukannueste, 60cm

Havueste, 45-50cm

Horsmaeste, 50cm, horsmien kanssa melkein 80cm

Julle oli alussa tosi innoissaan ja virtaa olis ollu aivan älyttömästi, mutta sitte ku pääsi hyppäämään ja Karska sai taottua Jullen päähän että ei voi painella täysiä, nii se meni tosi hyvin! Ei yrittäny kieltää kertaakaan, ja meni tosi reippaasti kaikesta yli. Vaikka se säikkyyki aina joskus kaikkea olematonta, niin kyllä tuli sellanen fiilis että EHKÄ me joskus päästään kilpailemaan kenttääki :) Kunhan päästään hyppäämään enemmän ja saadaan tyyli kuntoon, nii uskon että Jullesta on vaikki mihin.. Videoitiin muutama hyppy, ja pyydettiin kaverilta lainaan kypäräkamera, jonka avulla saatiin koko radasta kuvaa. Ei tosin osattu oikeen asentaa sitä oikeen, niin videolta näkyy enemmän taivasta entä esteitä...  Älkääkä välittäkö noissa parissa videossa mun puuskutuksesta, juoksin aivan täysiä ekalta esteeltä kolmannelle.

Ja lopuksi vielä kypäräkameralla otettu video. Näissä kaikissa videoissa on laatu aika hirveää, mutta eiköhän niistä tärkeimmät asiat erota :) Niinku videosta näkyy, niin Julle ei oikeestaan epäröiny yhdellekkään esteelle, vaan hyppäsi ihan reippaasti yli. Jälkeenpäin sitte mietittiin että ois kyllä jotain estettä voinu laittaa korkeammaksi, koska Karskasta oli tuntunu että Julle ei ees hyppää ihan kunnolla, vaan aika laiskasti.


Ens viikonloppuna on luvassa 50-60cm luokan estekisat Pikkaralassa (Muhoksella)! Oon jo nyt pienessä paniikissa.. Mutta eiköhän se mee hyvin, pieni luokka kuitenki kyseessä :) Kunhan Julle käyttäytyy fiksusti kisapaikalla nii kaikki on hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti