17. elokuuta 2012

Kouluvääntöä

Julle tosiaan muutti viime viikonloppuna Jääliin, ja on kotiutunu sinne tosi hyvin! Viime lauantaina käytiin tosiaan Pikkaralassa (Muhoksella) estekisoissa, ja sieltä kotiuduttiin Jääliin 4 virhepisteen kera :) Jullen ekat kisat kyseessä, ja hevosta jännitti ihan hirveästi. Verkassa oli kokoajan tosi hämmentyneen olonen eikä kuunnellu ratsastajaa, ei mm. suostunu nostamaan laukkoja.. Mutta rata meni itessään ihan hyvin, vaikka Karska (joka siis ratsasti Jullella) sanoki että oli joutunu käskemään aina reilusti eteenpäin. Muutama este oli meinannu olla hurrrrjan pelottavia, mutta Julle on onneksi sellanen että ku pikkusen käskee nii meenee kyllä yli :) Kunhan saan käsiini sen kisavideon, niin lisään senki tänne.

Jullen ekat estekisat, 55-65cm

Mutta saman viikonlopun sunnuntaina pidettiin toisen kaverin (Noora) kanssa Karskalle koulutunti. Ilman satulaa tottakai, ekaa kertaa uudessa kodissa, ja hevosessa oli enemmän virtaa ku koskaan! :D Ei ois uskonu että edellisenä päivänä ois ollu kisoissa. Alku oli aika kankeaa, mutta teetettiin muutamia harjotuksia ja ympyrätyöskentelyä, ja Julle alkoki kulkemaan lopuksi jo tosi kivasti. Lopuksi se pääsi ensimmäistä kertaa kahlailemaan ihan kunnolla :) Kahlaaminen meinasi ensin olla tosi pelottavaa, mutta ku ite menin ensin edellä, niin Julle vissiin aatteli että ei se nyt niin hirveää oo, ja käveli perässä veteen. Tänään meni jo ihan ite rohkeasti vähä syvemmällekki! Vesipetokuvia saatte myöhemmin :)

Tässä tosiaan muutama kuva koulutuuppailupäivästä (plus yks kisakuva joka oli tuossa ylempänä!), kunhan saan kisavideon, ratsastusvideoita ja uintikuvia käsiini niin lisäilen neki tänne.
3 kommenttia:

 1. mistä päi pohjanmaata sä oot ku musta tuntuu et oon nähny sut josai kisoisa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kuvissa ratastaa tosiaan mun kaveri, ja aikasemmissa kuvissa minä :) Ollaan molemmat Pudasjärveltä, ja eipä olla kummatkaa taiettu käyä muualla ku tällä Oulu-Pudasjärvi-akselilla kisoissa :D Ja liityin sun blogin lukijaksi!

   Poista
 2. ja liityin muuten lukijaks!:)
  liityhän www.iinkanblogi.blogspot.com :)

  VastaaPoista