2. helmikuuta 2012

Karkulainen

Jees, varustepostausta lupailin, mutta toi sähly meni nyt valitettavasti sen edelle. Mut jospa mä viimestään lauantaina sisin sen aikaan :) Mutta tosiaan, täällä on pakkasta edelleen yli -30, ja ens yönä pitäis mennä -40 rikki, että ei paljo ratsastella. Hevosen karsina saatiin onneksi just kovimpien pakkasten aikaan kuntoon, nii ei heppasellakaa sitte palele.

Ja niin, kuten otsikko kertooki, nii Jullesta on tullu melkonen karkulainen tässä parin päivän aikana... Vissiin kyrsii olla ulkona, nii siinä vähä ennen sisäänottoa hyppää alalangan yli ja napsauttaa kaks ylintä lankaa poikki. Sähkö ei kulje näin kovilla pakkasilla, nii eihän se tunnu hevosesta miltään... Ja tietenki pitää juosta poroaidalle, ajaa porot pois ja syödä niiden paalua. Hevosen oma paaluhan ois 5m päässä, mutta eieiei naapurin paalu on parempi... Eli pakko alkaa laittamaan ponski aikasemmin sisälle, nii jospa se siitä. Ja ens talveksi isä aiko tehä puuaidat, että ei varmasti hevonen karkaa (ellei sitte syö itteään läpi niistä) :) Mutta jospa tää tästä. Pitää toivoa että pakkaset lauhtuis äkkiä, koska musta vähän tuntuu että tuolla räjähtää kohta pää ku ei saa liikuntaa. Ollu nyt 2 viikon tauko pakkasten takia, ja näyttää siltä että ainaki viikonlopun pitäis olla vielä kovat pakkaset... Mutta jospa tää ens viikolla sitte loppuis. On se itellekki paha ku pitää toppahaalari pukea että tarkenee ruokkia hevosen :D

Mutta viimestään lauantaina sitte se varustepostaus. Otan kyllä ilomielin kans toiveita vastaan, että mitä haluaisitte lukea. Kuviaki yritän ottaa parhaani mukaan kunhan tuota päivänvaloa riittää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti