18. helmikuuta 2012

Varustepostaus 1

Lupailin viime lauantaiksi (vai sitä edelliseksi?) varustepostausta, mutta se sitte jäi ku usb-kaapelia ei löytyny... Mutta nyt saan tän vihdoinki tehtyä! Omia kamppeita en jaksanu alkaa kuvailemaan, mutta tässä nyt tänhetkiset Jullen varusteet! :)

Ensin tietenki ratsastukseen vaikuttavat, eli suitset ja satula. Satula tuli Jullen mukana, ja suitset sain muutama vuosi sitte joululahjaksi.

Oon myös armoton loimien ja satulahuopien hamstraaja, ja tällähetkellä tuolla hevosella on viis loimea, ja kolme satulahuopaa... Ja kuolaan tämmöstä huopaa sille, jospa tilaisin ton tässä joku päivä... :D
viime jouluna saatu lahja, thermo-mastersin toppaloimi :)
Mun rakkaus! Viime jouluna lahjaksi saatu eskadronin fleeceloimi :)


Villaloimi, joka tuli myös viime jouluna lahjaksi

Rainbusterin sadeloimi jonka ostin viime kesänä pudasjärven kenttäkisoista :)

Fullneck fleeceloimi jonka ostin käytettynä

Harry's Horsesin keltanen satulahuopa! Tykkään tästä liikaa :D

Käytettynä ostettu satulahuopa

Tää satulahuopa me saatiin tavallaan lahjana :D Tuunasin sitä ennen joulua, oli vähän turhan pieni nii nyt siitä on enää joulumaastoiluun ;D


Ja riimuja Jullelta löytyy kahet. Riimunnaruja taitaa olla myös kaks. Ja ihan hyvin noilla pärjää!

Kesällä hööksistä tilatut (ja nyt rikkinäiset, kiitos Jullen) nahkapäitet :)

Jullan mukana tulleet kangaspäitet

Ja joo, vielä ois tietenki ollu ne riimunnarut ja sivuohjat & juoksutusliina, mutta niitä en jaksanu alkaa kuvailemaan. Etteköhän te kaikki kuitenki tiedä miltä ne näyttää... :D Mutta eipä kummempia, takana on toissapäivänen hieno juoksutuskerta ja tän päivänen vauhdikas maasto. Jospa huomenna tuo sais taas itestään sen kouluratsun esiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti